Az alaphoz egy tálba tesszük a felengedett gesztenyemasszát, hozzáadjuk a kekszet, a margarint, a porcukrot és a rumaromát, majd alaposan összekeverjük. A masszát egy 30 × 24 cm-es szögletes formába nyomkodjuk egyenletesen, majd hűtőbe tesszük, amíg elkészül a krém.
A krémhez csomómentesre keverjük a pudingport egy kevés tejjel. A maradék tejet egy kisebb lábasban felmelegítjük. Ha már melegszik, beleöntjük a pudingporos keveréket, hozzáadunk 5 dkg cukrot, és addig főzzük, amíg kemény krémet kapunk. Ezután levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni. Néhányszor átkeverjük, hogy ne bőrösödjön be. Közben habosra keverjük a margarint a megmaradt 20 dkg cukorral, majd beleforgatjuk a kihűlt krémbe.
A krémet két részre osztjuk. Az egyik felét a gesztenyés alapra öntjük. A tésztához egy tálba öntjük a tejet, hozzáadjuk a rumaromát, és egyesével belemártjuk a babapiskótákat, majd szorosan egymás mellé sorakoztatjuk őket a süteményre. Elegyengetjük a babapiskótán a krém másik felét, majd a süteményt betesszük a hűtőbe, amíg elkészül az utolsó réteg.
Kemény habbá verjük a tejszínt, elegyengetjük a sütemény tetején, majd a hűtőbe tesszük legalább 2 órára. Csokoládéreszelékkel díszítve, felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.