A gesztenyealagút elkészítéséhez egy szögletes sütőformát folpakkal kibélelünk. A csokoládé felét felkockázzuk, a másik felét mikróban vagy vízgőz felett megolvasztjuk.
Tálba öntjük a darált kekszet, a gesztenyemasszát, a porcukrot, az aprított étcsokit, az olvasztott csokoládét és végül a tejet.
Kézzel jól összedolgozzuk, majd az előkészített sütiformába töltjük és eligazgatjuk benne. Lefóliázzuk a tetejét, hogy ne száradjon ki, és kb. 6 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Sütőpapírral lefedett tálcára borítjuk, majd bevonjuk az olvasztott csokoládéval. Ízlés szerint megszórjuk darált dióval.
A süteményt a papírral együtt visszatesszük a hűtőszekrénybe, hogy a csokoládé is megdermedjen. Mielőtt felszeletelnénk, kivesszük, és hagyjuk kicsit kiengedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.