A rigójancsi muffin tésztájához az egész tojásokat habosra keverjük a cukorral. Hozzáadjuk a lisztet és a kakaót. A muffinformát olajjalkikenjük,és belekanalazzuk a masszát 2/3 részig. Előmelegített sütőbe, 180 fokon, kb. 15 perc alatt megsütjük.
A krémhez a csokoládét felolvasztjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk az olvasztott csokoládét, és együttverjük tovább.Asüti töltéséig hűtőbe rakjuk.
A máz hozzávalóit vízgőz felettfelolvasztjuk, és a kihűlt muffinok tetejét bele mártjuk. Amikor megszilárdult a csokoládé, kettévágjuk a muffinokat, megkenjük a középén baracklekvárral, eloszlatjuk rajta a hűtőből kivett krémet. Ezután visszahelyezzük a csokis tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.