Elkészítés: Az őszibarackot meghámozzuk, és kis kockákra összevágjuk. A barackot úgy a legkönnyebb meghámozni, ha pár másodpercre forró vízbe dobjuk (akárcsak a paradicsomot). Az őszibarackot, a tejet, fél dl tejszínt, a porcukrot és a gyömbért turmixgépben összekeverjük. Hozzáadunk pár csepp citromlevet, 1/4 csipet sót,és újra összeturmixoljuk. Persze egy közbeni kóstolással eldönthetjük, hogy elég édesnek tartjuk-e, és még cukrot is adhatunk hozzá.
Közben a maradék tejszínből habot verünk, és a legvégén belekeverjük a darált mandulát. Ahideg levest tányérokba merjük, tetejére habot szedünk, és jóízűen elfogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.