Elkészítés: A mandulát áztassuk hideg vízbe 1 éjszakára, majd szűrjük le. Tegyük robotgépbe, és daráljuk meg, majd adjuk hozzá a kimagozott, felaprított datolyát és a sót. Mixeljük tovább, amíg összeáll.
A tortaformát béleljük ki fóliával, nyomkodjuk bele a datolyás mandulát, majd tegyük a hűtőbe kicsit dermedni, amíg elkészítjük a krémet.
A csokikrémhez vágjuk félbe az avokádókat, kaparjuk ki a húsukat, tegyünk robotgépbe, és krémesítsük, majd adjuk hozzá a többi alapanyagot, és keverjük tovább.
Kanalazzuk a mandulás alapra a krémet, egyengessük el, majd helyezzük hűtőbe 1-2 órára. Ezután tálalhatjuk, szeletelhetjük, és élvezhetjük a nagyon csokis, mégis egészséges nyers csokitortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.