Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk, majd összedolgozzuk az alapanyagokat, aztán kelni hagyjuk, amíg kétszeresére nő. A megkelt tésztát 9 cipóra osztjuk. Minden cipót kerekre nyújtunk. (Minél vékonyabb, annál szebb kifli lesz belőle, de azért legyen meg kb. 3 mm). A kinyújtott lapokat 8 felé vágjuk, ezeket a cikkeket töltjük meg tetszőleges töltelékkel (töltelék nélkül is finom).
A kifliket tepsire rakjuk, megkenjük tojással, majd kicsit pihentetjük. Újra megkenjük tojással, a tetejét pedig ízlés szerint megszórhatjuk reszelt sajttal vagy magvakkal is.
A töltelék tulajdonképpen bármi lehet: sajt, kolbász, felvágott, ami éppen akad otthon. Valószínűleg még lekvárral is jó.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.