Elkészítés: 1 citrom héját lereszeljük, levét kifacsarjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A citrom reszelt héját és levét a fokhagymával, sóval, őrölt borssal és annyi olajjal, hogy a combokat majd ellepje, összekeverjük.
A csirkecombokat bekenjük a mustárral,
belehelyezzük egy zárható edénybe, ráöntjük a pácot, jól átforgatjuk benne, az edényt lezárjuk, és néhány órára hűtőszekrénybe vagy hűvös helyre tesszük.
A csirkecombokat grilltálcán, forró grillen, mindkét oldalukon, kb. 30 perc alatt megsütjük.
Grillezett zöldségeket vagy salátát adunk
mellé. A megmaradt citromot felszeleteljük, és a csirkecombok mellé tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.