Elkészítés: A padlizsánokat megmosom és tepsibe teszem. A sütőt 180°C fokra előmelegítem, és 1 órát sütöm, de addig tuti, amíg kicsit össze nem esnek és puhák lesznek. Közben meg lehet fordítani őket egyszer legalább.
Ha puhára sültek, kiveszem a sütőből, a héját lehúzom, s darabokra vágom.
Közben a hagymát apróra vágom, mint ahogy egy pörkölthöz készíteném elő. Ezután turmixba teszem a darabolt padlizsánokat és a hagymát, összemixelem, sóval, borssal és egy kicsi mustárral ízesítem.
Hűtőben egy estét tárolom, másnaptól fogyasztható, addig összeérnek az ízek. :) Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.