Elkészítés: A padlizsánokat grillen vagy lapon megpirítjuk. (Akkor jó, ha a bőre magától leválik). Ez azért kell, hogy kicsit füstös íze legyen, mert attól finomabb lesz és nem lesz kesernyés!
Kicsit kihűtjük, hogy a bőrét le lehessen húzni.
Közben a hagymát, a fokhagymát és a fűszereket felaprítjuk (lehetőleg robotgéppel), majd ugyanezt tesszük a lebőrözött padlizsánnal. Összekeverjük az egészet. (Kis dobozokban lefagyaszthatunk belőle, és felolvasztás után csak majonézt kell hozzákeverni.)
Elkészítjük a házi majonézt, összekeverjük a padlizsánnal, és már tálaljuk is. Langyosan vagy hidegen, mindenképpen finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.