Elkészítés: A csirkemellet felkockázom, sózom, fűszerezem, fokhagymaszeleteket dobok rá, és kevés olívaolajjal meglocsolom. A hűtőbe teszem 1 órára, hogy az ízek összeérjenek. A hagymát apró kockára vágom, felforrósított olivaolajjal kikent wokban pár percig pirítom, majd hozzáadom a bepácolt csirkét. Amikor már a csirke kifehéredett, hozzáteszem az egyforma darabokra felaprított zöldségeket, és megpirítom őket. A paprikákat hosszában kettévágom és kicsumázom őket. Belehalmozom a wokban elkészült húst, reszelt sajttal meghintem, és forró sütőben megpirítom a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.