Elkészítés: A megpucolt halat egyik oldalán kétujjnyi távolságra beirdaljuk. Sütés előtt egy órával kívül-belül besózzuk, ételízesítővel megszórjuk. A kis fej hagymát apró kockákra vágjuk, kávéskanálnyi margarinon megdinszteljük. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, és tovább pirítjuk, majd a sajtot is hozzáadjuk. Addig kavargatjuk, amíg elolvad. Kevés ételízesítővel és a fűszerkeverék 1/3 részével összedolgozzuk. Ha kihűlt, beletöltjük a hal belsejébe. A megmaradt margarint a karikára vágott zöldségekkel megpároljuk, ételízesítővel ízesítjük. Ha kész, ráöntjük a tejszínt, belekarikázzuk a vöröshagymát, rászórjuk a maradék fűszerkeveréket. Jól összekeverjük, és tepsibe öntjük. A zöldségeket a tepsi két szélére igazítjuk, középre a halat tesszük az irdalt részével felfelé. Olajjal megkenjük, és fóliával letakarjuk. Előmelegített sütőbe tesszük. 20 perc után a fóliát levesszük és ropogósra sütjük (kb.30 perc)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.