Elkészítés: Az élesztőt elmorzsolom egy kis vízben, amit előzőleg langyosra melegítettem. Ezt összekeverem a liszttel, amit előzőleg átszitáltam és megsóztam, majd jöhet a maradék víz és az olívaolaj. Jól átgyúrom az egészet. Amikor a tésztám már szép fényes és kezd hólyagosodni, egy tálba teszem, tetejét kevés liszttel megszórom, majd egy ruhával letakarva kelesztem. Egy óra múlva, amikor a tészta majdnem a háromszorosára duzzadt, kiborítom a deszkára és átgyúrom. Utána következik a második kelesztés, ez a titka az egésznek! Ez már gyorsabban megy. Ha megint jól felduzzadt, jöhet a formázás. Négy egyenlő kupacra osztom a megkelt tésztát, és nekilátok (szigorúan csak kézzel!) nyújtani. A pizzapárnácskákat nem hagyományos köralakúra készítem, hanem kis négyszögeket vágok le az egy centiméter vastagságú alaptésztából. Ezeket a kockákat aztán kisütöm forró olajban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.