Elkészítés: A szárított élesztőt elkeverjük egyharmad csésze meleg vízben, majd 5 percig állni hagyjuk. Egy tálba kimérjük a két és fél csésze lisztet, majd hozzáadjuk az olajat, és végül az élesztőt. Jó alaposan összegyúrjuk, és olajjal kikent edényben egy óráig kelni hagyjuk. Miután megkelt, ismételten átgyúrjuk, ekkor a tészta már puha és könnyen nyújtható. Előmelegített sütőben 200 fokon a tésztát 5-6 percig sülni hagyjuk, majd kivéve rákenhetjük a pizzaszószt és rárakhatjuk a feltétet. Újabb 10 percre berakjuk, és végül melegen fogyasztjuk. ;)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.