Elkészítés: 1 dl picit cukros tejben megfuttatom az élesztőt, majd a liszthez adom, amibe beleteszem a tejfölt, a sót, a tojássárgákat és az étolajat. Jól kidagasztom, majd kettéveszem. Külön-külön dolgozok velük, mert amennyire csak lehet, ki kell nyújtani, majd mint a beiglit feltekerni, majd háromba hajtani. Lisztezett tányérra teszem, és hagyom megkelni. Kb. fél órát pihentetem (előmelegített sütőben, 50 fokra szoktam beállítani a sütőt), majd ugyanezt a munkafolyamatot még egyszer elvégzem, ekkor újra pihentetem fél órát. Végül kb. 2 cm vastagra kinyújtom, bevagdosom a tésztát, és kiszaggatom. Tetejét tejföllel vagy felvert tojással megkenem, és reszelt sajtot hintek a tetejére. Nagyon mutatós, réteges, és még finom is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.