Elkészítés: 1. Öntsük le a darát 2,5 dl forrásban lévő vízzel, és hagyjuk 5 percig duzzadni. Ezután keverjük hozzá a tojásokat és a tejet, majd adjuk hozzá a lisztet, a metélőhagymát, és keverjük sima tésztává.
2. Forrósítsuk fel az olajat egy teflonbevonatú serpenyőben, és süssük kis korongokat az aranysárgára a polentatésztából, közben többször megforgatva azokat.
3. Keverjük össze a krémsajtot és a mustárt, kenjünk mindenkorongra 1 kanálnyit, majd helyezzük rájuk a faltnyi darabokra vágott füstölt lazacot. Metélőhagymával díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.