Elkészítés: A filézett csirkemelleket szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, kevés liszttel meghintjük, majd kis olajban elősütjük, félretesszük.
Közben megdinszteljük a hagymát, az apróra vágott gombát megpároljuk rajta, sózzuk, borsozzuk, majd mikor kihűlt, a nyers tojásokat ráütjük. Ha nagyon híg, zsemlemorzsát teszünk hozzá. Nagyobb gombócokat készítünk úgy, hogy minden húsra jusson 1-1 gombóc.
A réteslapokat (3-4 réteg legyen egymáson) nagyobb kockákra vágjuk, olajjal megkenjük, és mindegyikre 1-1 gombócos csirkemellet helyezzük, majd és becsomagoljuk, esetleg fogvájóval rögzítjük.
Tepsibe tesszük, és szép pirosra sütjük. Párolt zöldséggel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.