Elkészítés: A csirkecombokat egyben vagy két részre vágva befűszerezzük, és egy kis olajon - a sütőben - mélyebb jénaiban elősütjük kb. 30 percig.
Addig a pórét felkarikázzuk vékonyra, ezt is feltesszük kis lábasban olajon pirítani. Amikor megpuhult, picit sózzuk, felöntjük a tejszínnel. Megvárjuk, amíg felforr, ekkor beleszórjuk a szerecsendiót, és még forralunk rajta egyet, majd levesszük a tűzről.
Ha a combok már félig átsültek, ráöntjük a tejszínes mártást, lefedjük alufóliával vagy a jénai tetejével, és készre pároljuk. Párolt rizzsel az igazi.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.