Előkészítés: A pórét megtisztítjuk, felkarikázzuk. A kolbászt vastagabb karikákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, a kolbászt a póréval együtt kb. 5 percig pirítjuk benne. A kolbászra öntünk 2 dl vizet, belekeverjük a lencsét, és kb. 10 percig főzzük. Felöntjük fél liter vízzel, belekeverjük a burgonyapüré-port, és felforraljuk. Ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük. Tálaláskor metélőhagymát hintünk rá.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 260 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.