Előkészítés: A mogyorót zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben. Félretesszük. A napraforgómag kétharmadét összevagdaljuk, és megpirítjuk. Az egész szemeket félretesszük. A cukrozott narancshéjat összevagdaljuk.
Elkészítés: Nagy lábosba tesszük a tojásfehérjét, a porcukrot, a mogyorót, a pirított napraforgómagot, a cukrozott narancshéjat, a lisztet, a citromhéjat és a fahéjat. Közepes tűzön kevergetve addig főzzük, amíg a massza elválik az edény falától. Félrehúzzuk. Még melegen, két evőkanál segítségével az ostyákra halmozzuk a masszát, és kb. 2 órát száradni hagyjuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A puszedlikat kb. 12 percig sütjük. A mázhoz a tejet a porcukorral felforraljuk, addig forraljuk, amíg elkezd habozni. A meleg puszedliket vastagon megkenjük a mázzal, és hagyjuk megszáradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.