Elkészítés: A csirkemelleket picit kiklopfoljuk, majd az összekevert fűszerben és a lisztben is megforgatjuk. Ezután mindkét oldalát kb. 3 percig sütjük. A megmaradt olajat egy tepsibe öntjük és sorban lerakjuk a húsokat. A tetejére meghámozott, vékony karikára vágott burgonyát teszünk és megszórjuk a darabokra vágott fokhagymával. Megfűszerezzük, majd a burgonya tetején eloszlatjuk a főtt rizst és a borsót. Leöntjük főzőtejszínnel, majd letakarjuk alufóliával. 200 fokon 1 óra alatt készre sütjük.
Személyes hozzáfűzés: A gyermekeim másnapra is ezt kérték ebédre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.