Elkészítés: A felszeletelt húst enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük, sózzuk.
Sütőtálba vagy tepsibe lerakjuk a szeletelt szalonna felét, erre a hús felét, ráreszelünk 1 kimagozott, héjas almát és a sajt felét. A többi alapanyagból még egy réteget készítünk, s szalonnával betakarjuk, végül ráöntjük a tejszínt.
Fóliával lefedjük, és puhára sütjük. A fóliát levéve sajttal megszórjuk, és csak addig tesszük vissza, amíg a sajt rápirul.
Közben a burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük, majd leszűrve a vajjal, a tejjel és szerecsendióval krumplipürét készítünk.
A maradék 4 almát a krumplipürével megtöltjük, sütőbe tesszük.
A húst az almákkal és a kimaradt krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.