Elkészítés: A cukkínit karikára vágjuk, egy tálban megfűszerezzük ételízesítővel, kis borssal és gyömbérrel. Közben megfőzzük a rizst, valamint a húst apró darabokra vágva, kevés vajon és fokhagymás tejfölben (kevés tejföl, és a fokhagyma fele, préselve) megpárolunk, kis gyömbérrel fűszerezzük. Amint ezek készen vannak, a cukkíniket is megpároljuk kevés vajban, majd fogunk egy tűzálló tálat, és elkezdjük rakni: cukkíni sor, rá rizs (kicsi borsot szórunk rá), utána rádobálunk egy kevés húst, ezt megismételjük, majd a végén ráöntjük a maradék tejfölt, amit előtte összekevertünk a nyers tojással és a maradék préselt fokhagymával. Karikára vágott paradicsommal díszítjük. Ezután megszórjuk az egészet reszelt sajttal, majd közepes lángon megsütjük, míg a sajt szép pirosra sül a tetején (kb. 20-30 perc). Ízlés szerint megbolondíthatjuk még kevés karikára vágott főtt tojással, stb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.