Elkészítés: A vöröshagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, beletesszük a darált húst, a paprikát, és megpirítjuk a húst.
A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük, és sós vízben megfőzzük, a tojásokat is. Ha megfőttek, egy közepes méretű magasfalú tepsibe rétegezzük: egy sor karfiol, egy sor brokkoli, és így tovább, amíg a tepsi végére érünk.
A főtt tojásokat felkarikázzuk, és a zöldségekre tesszük egyenletesen elosztva. Erre kerül rá a megpirított darált hús, majd a tejföllel beborítjuk, és megszórjuk a reszelt trappista sajttal.
Előmelegített sütőbe tesszük, és 25-30 percig sütjük 180 fokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.