Elkészítés: A kelkáposztát leveleire szedjük, és enyhén sós vízben előfőzzük.
A töltelékhez a hagymát meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. Ezt olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst, megszórjuk egy kevés pirospaprikával és felöntjük vízzel. Miután felforrt, hozzáadjuk a rizst, sóval és borssal ízesítjük.
A kelkáposztát lecsöpögtetjük, tepsibe tesszük, elegyengetjük rajta a készre főzött rizses húst. Az egészet tejföllel megkenjük, és forró sütőbe helyezzük. Miután megsült, négyzetekre vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.