Elkészítés: A sárgarépát kézzel vagy géppel finom szálasra lereszeljük, a füstölt sajtot szintén. A fokhagymát áttörjük. A répát, sajtot, fokhagymát tálba tesszük, picit sózzuk, és annyi majonézzel keverjük össze, hogy már kezdjen összetapadni, de még száraznak, kicsit szétesőnek tűnjön. 15 percig pihentetjük a keveréket, ezalatt a répa némi levet ereszt, és kiderül, kell-e még bele plusz majonéz. A fokhagyma mennyisége vérmérséklet szerint változtatható. Friss kenyérre, pirítósra jó vastagon halmozva az igazi.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.