Elkészítés: A hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd beletesszük a rizst, kissé megsárgítjuk az olajon, majd forró vízzel felöntjük, és addig főzzük, amíg a rizs kipattan. Kiszedjük egy nagyobb edénybe, hozzákeverjük a paradicsomot kockára vágva, a sárgrépát apróra reszelve, az összetört mentaleveleket. A szokásos módon megtöltjük a káposztaleveleket, amiket előzőleg 1 órát meleg vízben áztattunk. A töltött káposztákat egy nagyobb fazékba rakjuk, sós meleg vízzel felöntjük, és kb. 2 óráig főzzük. Hidegen finomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.