Elkészítés: A krumplit héjában sós vízbe felrakom főni. A húst szeletekre vágom, sózom és borsozom. Picit hagyom állni. Elkészítem a sajtmártást: vajat olvasztok egy lábasban, belekeverem a lisztet, majd tejjel felöntöm. Sajtot reszelek (ez lehet trappista, füstölt sajt, sőt még lapka sajt is), majd beleteszem a lábasba, és addig főzöm, míg a sajt megolvad. Sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítem. A megfőtt krumplikat meghámozom, karikára vágom. A hússzeleteket beleforgatom lisztbe, kevés olajban kisütöm. Egy jénait kivajazok (az oldalát is). Lerakok egy sor krumplit, erre kis sajtmártást öntök, rárakok egy sor megsült húst, megint krumlit, végül az egészet bőségesen leöntöm sajtmártással. Sütőben kb. 200-230 fokon megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.