Elkészítés: A virsliket megszabadítjuk műanyag héjuktól és hosszában bevágjuk mindegyiket. A vágatokba egy-egy vékony szelet sajtot rakunk, majd a virsliket egyenként bacon szalonnába tekerjük, ferdén, úgy, hogy lehetőleg betakarja az egész virslit. Én fogpiszkálóval is meg szoktam tűzni. Egy kivajazott jénai tálba fektetjük őket és jó vastagon megszórjuk reszelt sajttal. Forró sütőben kb. 15 percig sütjük.
Személyes hozzáfűzés: Lehet, hogy nem túl eredeti ez a recept, de gyors vacsorának kitűnő, elég kiadós és egyáltalán nem kell hozzá mesterszakácsnak lenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.