Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedve megmossuk, majd sós vízben félpuhára főzzük. A pulykamellet bedörzsöljük fokhagymával, kockára vágjuk, és wokban készre pirítjuk.
A vajat felolvasztjuk, a lisztet csomómentesen elkeverjük benne, majd a tejet fokozatosan hozzáöntve simára keverjük. A szószt besűrítjük, hozzáadjuk a krémsajtot és a füstölt sajtot, majd az egészet sóval és fokhagymával ízesítjük.
A karfiolt egy kivajazott tepsibe rakjuk, rátesszük a húst, majd ráöntjük a sajtmártást. A tetejére reszelt sajtot szórunk, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.