Elkészítés: A csirkét alaposan megmossuk, majd befűszerezzük. Egy olajjal vagy zsírral kikent tepsibe fektetjük, majd ráöntünk fél liter sört, és hűtőszekrénybe téve egy napig állni hagyjuk. Másnap alufólia alatt sütni kezdjük, majd amikor félig már kész, levesszük az alufóliát, és a másik fél liter sörrel locsolgatva folyamatosan pótoljuk az elpárolgó folyadékot. Amikor a sütés háromnegyedénél tartunk, egy pohárba kb. egy deci ketchupot és fél deci olajat, szükség szerint sóval, borssal ízesítve összekeverünk. Ezt a masszát kenőtollal felvisszük a combokra, lehetőleg 2-3 alkalommal. A ketchupnak kb. 15-20 perc kell, hogy jól rápiruljon a csirkére. A végeredmény barnás-vörösre sült ínycsiklandó illatú csirkecombok lesznek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.