Elkészítés: A tojásokat megfőzöd jó keményre (kb. 10 perc forrás után), majd óvatosan megpucolod és kettévágod őket. Egy kis tálba kiszeded a sárgát, és hozzáadod a tonhalat, miután jól lecsepegtetted az olajat róla. Majd jöhet ebbe egy kis majonéz, hogy krémesebb legyen, ízesítés egy csepp mustárral, sóval, borssal (lehet még fokhagymapor és oregano is). Mindezt jól összekutyulod (akinek számít a szépség, rakja aprítógépbe), majd megtöltöd a tojásokat vele. Spanyolországban tanultam, azóta ez a kedvencünk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.