Elkészítés: A tortillalapokhoz simára dolgozunk 20 dkg lisztet kb. 5 evőkanál vízzel, 2 evőkanál olvasztott vajjal és 1 teáskanál sóval. Lefedve 30 percig állni hagyjuk. Lisztezett deszkán kb. 20 cm átmérőjű, vékony lepényeket formázunk-nyújtunk a tésztából, és zsiradék nélkül mindkét oldalát megpirítjuk egy serpenyőben. Ha felpúposodnak, konyharuhával lenyomkodjuk. Nedves konyharuhára borítjuk a kész lepényeket, hogy formázhatóak maradjanak.
A spárgát megtisztítjuk, 2-3 centis darabokra vágjuk, sós vízben kb. 8 perc alatt megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük.
A húst megmossuk, vékony csíkokra szeleteljük. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a húscsíkokat. Hozzáadjuk a spárgát, a fokhagymát, 5 percig sütjük, majd sóval, borssal és az ecettel ízesítjük. A végén a petrezselymet is hozzákeverjük.
A lapokat megkenjük a krémsajttal, elosztjuk rajtuk a tölteléket, és feltekerjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.