Készítsük elő a húst! A felszeletelt húst mossuk és szárítsuk meg, majd két fólialap között klopfoljuk ki vékonyra. A szeleteket szórjuk meg Vegetával, és forró olajban mindkét oldalukat süssük kb. 2 percig.
Jöhet a töltelék. A megmosott májat csíkozzuk fel, olajban pirítsuk 3 percig, majd szórjuk meg aprított petrezselyemzölddel. A kemény tojást villával törjük finomra, keverjük össze a felszeletelt kiflivel, a nyers tojással, végül a májjal. Ízesítsük borssal és sóval.
Következhet a sütés. A hússzeleteket rakjuk zsiradékkal kikent tepsibe, majd mindegyikre tegyünk 1-1 kanálnyi tölteléket. Takarjuk le a tepsit alufóliával, majd előmelegített sütőben 180 fokon süssük 25 percig. Tálalás előtt szórjuk meg az ételt reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.