Elkészítés: A tésztához felteszek vizet forrni, sózom, csöppentek bele kevés olajat, majd a tésztát al dente megfőzöm benne.
Közben felkockázom a szalonnát és a sonkát, aprítom a fokhagymát és a chilit. Egy serpenyőben kevés olajon megsütöm a szalonnát, majd rádobom a sonkát. Azt is megpirítom. Rákanalazom a pestót, rászórom a fokhagymát és a chilit, fűszerezem, ráöntöm a tejszínt. Összekeverem.
A szószra rászedem a tésztát, merek rá a főzővízből egy keveset. Összekeverem.
Azonnal tálalom, reszelt sajttal megszórva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.