Elkészítés: A vöröshagymát és a fokhagymát üvegesre dinszteljük kevés olajon, hozzáadjuk a felkockázott húst, ízlés szerint fűszerezzük, és zsírjára sütjük.
Közben a vékony karikára vágott póréhagymát és fokhagymát szintén megdinszteljük, hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket és a kaliforniai paprikát, fűszerezzük, és puhára
pároljuk.
Amíg a zöldség megfő, addig bő olajban hirtelen
kisütjük a kockára vágott burgonyát.
A végén óvatosan összekeverjük az egészet.
Zöldsalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.