Elkészítés: A húst kis kockákra vágjuk és megmossuk. 8 dkg zsírban sárgára pirítjuk az apróra darabolt hagymát, majd belekeverjük az őrölt paprikát, és kevés vizet öntünk hozzá. Rövid forralás után hozzátesszük a húst, megsózzuk, és lefedve 50 percig pároljuk. Ha szükséges, kevés vizet tölthetünk utána.
A 7 dkg zsírban egyenletesen világosbarnára pirítjuk a tarhonyát, s a lecsóval együtt hozzáadjuk a húshoz. Ekkor az ételt felöntjük a tarhonya kétszeresének megfelelő mennyiségű vízzel, majd lefedjük, és a sütőben puhára pároljuk. Időnként kivesszük és
átkeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.