A meghámozott, felaprított hagymát dinszteljük meg egy kevés olajon. A paprikát csumázzuk ki, kockázzuk fel. Keverőtálban alaposan dolgozzuk össze villával ezeket és a többi hozzávalót.
Az így kapott masszát nyomkodjuk kisméretű, kiolajozott, püspökkenyérformába, fedjük le alufóliával, és 220 fokon süssük 45-50 percig. Ekkor távolítsuk el az alufóliát, és süssük még néhány percig, hogy a teteje szép aranybarna legyen.
Vegyük ki, egy kicsit hagyjuk hűlni, majd szeleteljük fel. Burgonyapürével tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.