Elkészítés: A galambokat befűszerezem sóval, borssal.
A hagymát kevés olajon pirítani kezdem, kis idő után beleteszem a gombát és az apróra vágott belsőséget. Ezeket jól lepirítom, és a tűzről levéve beleteszem a kukoricalisztet, a petrezselymet és az apróra vágott almát. Fűszerezem sóval, borssal, őrölt köménnyel. Ha ezeket jól összekevertem, hozzáadom a tojásokat, kézzel összegyúrom. A tölteléknek lazának, de formázhatónak kell lennie. Vízzel vagy liszttel alakíthatjuk.
A tölteléket beletöltjük a galambokba, a kimaradt töltelékből gombócokat formázunk, mellétesszük.
Én kacsasütőben 180-190 fokon szoktam sütni, amíg szép színe lesz, kb. 1-1,5 óra.
Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.