Elkészítés: A szűzpecsenye szeleteket ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd hagyjuk egy fél órát állni, hogy az ízek átjárják. A gombát vágjuk fel vékony csíkokra.
Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd helyezzük bele az előzőleg kukoricalisztbe forgatott hússzeleteket. Ezután mindkét oldalukat süssük 2-2 percig, majd szedjük ki egy tányérra, tegyük félre (ezalatt az idő alatt a kb. 1,5 cm-es hússzeletek átsülnek és szép színt kapnak).
A visszamaradt zsiradékba tegyük bele a felszeletelt gombát, kezdjük el párolni, közben sózzuk, borsozzuk, és pár perc után szórjuk meg ízlés szerint tárkonnyal (én nem sajnáltam a tárkonyt, bőven szórtam rá). Amikor a gomba megpárolódott, öntsük fel a tejszínnel, majd helyezzük vissza a serpenyőbe az elősütött hússzeleteket is. Óvatosan forgassuk össze, majd kisebb lángon addig pároljuk, míg a szósz kissé besűrűsödik.
Közben készítsünk ízlés szerint köretet (pl. tésztát, rizst, krumplipürét...). Én enyhén sós vízben, saját készítésű metélt tésztát főztem ki.
Tálaláskor halmozzuk a tányérra a tésztát, (vagy az ízlés szerint készített köretet), majd helyezzük rá a hússzeletet, és kanalazzuk rá a gombás-tejszínes szószt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.