Elkészítés: A cseresznyét kimagozom. A kristálycukrot karamellizálom, felengedem kb. 7 dl vízzel. Amint elolvad a cukor és forr a szirup, beleöntöm a cseresznyét, csipet sóval, szegfűszeggel, citromhéjjal ízesítem. A pudingport kikeverem a nádcukorral és a tejszínnel, amikor forr a leves, belekeverem, egyet forralok rajta.
Hideg vizes fürdőben gyorsan lehűtöm, közben rummal, citromlével tovább ízesítem, tálalásig a hűtőben tárolom.
Tálalhatjuk szárazon pirított mandulaforgáccsal, tejszínhabbal vagy csak önmagában.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.