Elkészítés: A húsokat megsózzuk, kis állás után először felvert tojásban utána zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban a húsok mindkét oldalát hirtelen ropogós barnára sütjük.
Egy nagy tepsit megolajozunk, elterítjük benne az előzőleg felszeletelt hagymát, rászórjuk a gombát és a zöldségkeveréket. 1,5 dl vízbe egy kávéskanál ételízesítőt keverünk, majd ráöntjük a zöldségekre. Ezután ráfektetjük a kisült húsokat. Beborítjuk a tepsit alufóliával, és 1 óra hosszáig sütjük-pároljuk a sütőben.
Köretként rizst adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.