Elkészítés: A lapokhoz a hozzávalókat összegyúrjuk, majd 2 lapot nyújtunk ki belőle. 10 dkg cukrot karamellizálunk, majd rákenjük a két fahéjas lapra. A krémhez pépet főzünk a lisztből, a tejből, a vaníliás cukorból és a 30 dkg porcukorból. Mikor a pép teljesen kihűlt, hozzáadjuk a margarint.
Alulra tesszük az egyik karamellizált fahéjas lapot, megkenjük a vaníliás krém felével, a krém tetejét kirakjuk a rumos feketekávéba mártogatott babapiskótával, majd a babapiskóta tetejét bevonjuk a megmaradt krémmel, végül a krém tetejét beborítjuk a karamellizált fahéjas lappal. Tetejét csokoládéglazúrral vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.