Elkészítés: A tojásokat válasszuk szét, a fehérjét verjük fel kemény habbá. Főzzünk le 1,5 dl erős feketekávét. A zselatin lapokat áztassuk be hideg vízbe, majd a meleg kávéba oldjuk fel a zselatin lapokat.
A tojások sárgáját a mascarponéval keverjük ki krémesre. Adjuk hozzá a kávét. és édesítsük ízlés szerint. A tojásfehérjékből készült habot óvatosan keverjük bele a mascarponés keverékbe.
A tejszínt verjük fel habbá.
Adagoljuk ki poharakba a krémet. A krém tetejére szórjunk kakaóport. Utána tegyük rá a tejszínt, majd a tetejére ismét szórjunk egy réteg kakaót.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.