Elkészítés: A szalonnát apró kockára vágjuk, és feltesszük pirulni (nem kell olaj alá, úgyis lesz saját zsiradéka). Közben a kis fej vöröshagymát apró kockára vágjuk, és ha lepirult a szalonna, hozzákeverjük. A krumplit megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, így tesszük hozzá a hagymás szalonnához. Megfűszerezzük, kicsit hagyjuk érni az ízeket, és felengedjük a húslével, majd ha megfőtt a krumpli, belekeverjük a tejszínt, és készre főzzük.
Tálaláskor pirított zsemlekockát adunk hozzá (esetleg előtte egy kis fokhagymás olajban megforgathatjuk őket, akkor még finomabb).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.