Elkészítése: A vöröshagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A cukkínit meghámozzuk, tökgyalu lereszeljük. Serpenyőben kevés olajat hevítünk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Hozzáadjuk a cukkínit, és pár percig lassú tűzön (lefedve) pároljuk. Kis időre levesszük róla a fedőt, hogy a leve elfőjön. A tojásokat megsózzuk, felverjük. Ráöntjük a puha cukkínire, és pontosan ugyanúgy, mint a rántottát, megsütjük. Pirospaprikával finoman megszórva tálaljuk. Friss fehér kenyérrel az igazi.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.