Elkészítés: A szokott módon fasírtmasszát készítünk a darált húsból 1 tojással, a beáztaott és kinyomkodott zsemlékkel és a fűszerekkel, majd olajozott fóliára simítjuk, megkenjük tojásfehérjével, és ráhelyezzük a sonkaszeleteket, félretesszük.
A vöröshagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, megpároljuk és kihűtjük. Amikor kihűlt, ráöntjük a felvert tojásokat, sózzuk, borsozzuk, a megvágott petrezselymet is hozzáadjuk, ha híg lenne, egy kis zsemlemorzsát szórunk bele. Ezt a masszát vastag nudlivá sodorjuk, és az elkészített hús közepére tesszük, óvatosan jobbról-balról feltekerjük, a fóliával szorosan átfogjuk, és tepsibe helyezzük. 1 órát sütjük előmelegített sütőben, majd levesszük a fóliát, visszatoljuk a sütőbe, és kissé megpirítjuk.
Majorannás krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.