Elkészítés: A gesztenyemasszát, a darált kekszet és a 18 dkg margarint összegyúrjuk, egy közepes tepsiben egyenletesen elnyomkodjuk.
A krémhez a 9 dl tejet a 3 csomag vaníliás pudinggal, 2 evőkanál kristálycukorral és a vaníliás cukorral folytonos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Amíg a krém kihűl, a margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt krémhez adjuk, a két krémet még egy kicsit habosítjuk.
A krém felét a tepsiben lévő tésztára kenjük, ezután a rumos tejben áztatott babapiskótával kirakjuk, mikor az egész krémet elfedte a piskóta, akkor következik a krém másik fele, azzal befedjük.
A tejszínt kemény habbá felverjük, és a krém tetejére simítjuk, majd reszelt csokival díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.