Elkészítés: A túrót áttörjük, a cukrozott gyümölcsöt kis kockákra vágjuk, a mazsolát beáztatjuk. A lisztet átszitáljuk, és 2 tojással, csipet sóval közepes keménységű tésztát gyúrunk belőle. Pihentetjük, vékonyra nyújtjuk, metéltre vágjuk. Lobogó sós vízben kifőzzük, leszűrjük és félretesszük.
A maradék tojások sárgáját a cukor 1/3-ával kikeverjük, hozzáadjuk a citrom lereszelt héját, a mazsolát, a cukrozott gyümölcsöt, csipet sót, a túrót, végül a kihűlt tésztát. A tojásfehérjéből a cukor 2/3-ával kemény habot verünk, és óvatosan a tésztához keverjük. Kivajazott tepsibe egyesével belerakunk 3 réteslapot. A rétegeket megkenjük olajjal, és ügyeljünk arra, hogy a réteslap széle 3-4 cm szélességben kilógjon a tepsiből. A tölteléket egyenletesen elosztjuk rajta, végül a kilógó végeket ráhajtjuk a töltelékre, hogy teljesen befedje. A tetejét olvasztott vajjal meglocsoljuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük. A sütőből kivéve pihentetjük, amíg kihűl, majd kockákra vágva, vaníliás porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.