Elkészítés: A kockára vágott krumplit a megtisztított, de egyben hagyott
vöröshagymával és a babérlevéllel sós vízben felteszem főni. Kis idő múlva beleteszem a leveskockát és egy kis oreganót is szórok bele.
Amikor a krumpli megfőtt, vékony rántással sűrítem. (A rántást leveszem a tűzről és ekkor teszem bele a pirospaprikát.) A leves levéből visszaszedve a tejfölt külön tálkában keverem el, majd visszaöntöm a fazékba. Gyengéden felforralom, majd elzárom a tüzet. Ezután dobok bele egy csokor, apróra vágott petrezselyem zöldet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.