Elkészítés: A pataki tálat beáztatom, addig, amíg átüt rajta a víz. A krumplit meghámozom, hasábra vágom. A karajszeleteket fölcsíkozom, borsozom, és összekeverem az apróra vágott petrezselyemzölddel. A fokhagymát megtisztítom, a gerezdeket kettévágom. A paprikát kicsumázom és karikára vágom. A vargányákat csak megmosom és fölszeletelem.
A tálból a vizet kiöntöm, és az aljára teszek egy sor hasábkrumplit. Erre jön a petrezselymes hús és a fokhagyma. Még egy sor krumpli után jön rá a gomba. Végül a maradék krumpli, és a tetejére a karikára vágott paprika. A rétegezés közben a krumplit ízlés szerint sózom.
Lefedve, előmelegítetlen sütőben kb. 1,5-2 óra alatt készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.